Blijf op de hoogte

Registreer je op de Via PanAm nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niets van ons avontuur.

25.000 kilometer voor het goede doel.
Elke dag een marathon. Twee jaar lang!

Wij zijn twee Belgische ultralopers en snijden een onwaarschijnlijk avontuur aan, 25.000 kilometer van Alaska naar Argentinië. Ten voordele van To Walk Again vzw lopen we in 590 marathons van Alaska naar het meest zuidelijke punt van het Amerikaanse continent. Via PanAm is een verhaal van hoop, doorzetting en heel wat onnozelheden. Een verhaal dat alvast tot de verbeelding spreekt.
25.000 kilometer voor het goede doel.<br />Elke dag een marathon. Twee jaar lang!

De route

De legendarische Pan-American Highway is een netwerk van wegen, die de uiteinden van Noord- en Zuid-Amerika met elkaar verbindt. De weg loopt van Prudhoe Bay in Alaska tot Ushuaia in Argentinië. Over de totale lengte van de wegen verschillen de meningen. De schattingen lopen uiteen van 25.000 tot 50.000 kilometer.

Ons Via PanAm-traject is 25.000 kilometer lang en loopt langs tal van spectaculaire highlights zoals onder andere de Golden Gate Bridge, Machu Picchu en Salar de Uyuni. Download hier onze Via PanAm-kaart en volg ons op de voet.


Ontmoet het team

Geen Via PanAm zonder team. De lopers worden bijgestaan door een gemotiveerd team. Ieder teamlid heeft een specifieke taak tijdens het avontuur. Het viertal overleeft in tot campers omgebouwde pickup jeeps. Ze kiezen bewust voor een minimaal nomadenbestaan op het ritme van de natuur.

 • Weking Van Reeth

  Weking van Reeth

  Ultraloper
 • Liesbeth Balemans

  Liesbeth Balemans

  Blessurepreventie
  Voedingsconsulent
 • Seba Vandermolen

  Seba Vandermolen

  Ultraloper
  Storyteller
 • An Wouters

  An Wouters

  Yogi
  Pacer
Het goede doel To Walk Again
0
2
2
0
0
0
Ik wil steunen
Let's connect Via PanAm Facebook Via PanAm Instagram Via PanAm Youtube Via PanAm Strava